Glömt lösenord?


Blues Boost 17 december

Den 17 december slås Forums portar upp för en natt av rykande het bluesdans!

För att förhindra att vi blir alltför många tillämpar vi föranmälan. Det kommer antagligen inte vara möjligt att komma till Blues festen nu på lördag utan att vara anmäld i förväg.

Just nu finns endast ett par platser kvar. Anmäl dig omgående om du har tänkt komma, eftersom det ser ut som det kommer bli fullt via föranmälan. 

På scen står Gentlemen & Gangsters för underhållningen, utanför dansgolvet bjuder det eminenta Fredagsswingsteamet på lättare mat och godsaker.

  • En introduktionskurs i bluesdans ges av Micke och Philippa från Malmö. Kursen börjar klockan 19.00 och kostar 50 kr.
  • Efter kursen, klockan 21.00, öppnar Stora salen för socialdans. Inträdet är 100 kr. Innan Stora salen öppnas kommer det finnas mat och fika i foajén, samt lite musik i Lilla salen för de som vill värma upp eller bara komma i den rätta stämningen.

När: Lördag 17 december. Introkurs kl 19, socialdans kl 21.
Var: Stora salen på Forum, Dr Fries Torg.
Pris: Inträde 100 kr, kurs 50 kr.
Anmälan:  Sker via swingweb, och nås här:

Anmälan Blues Boost – festkväll

Anmälan Blues Boost – introkurs

Funktionärer: För att få ett arrangemang som detta att flyta snyggt behövs några funktionärer som kan hjälpa till att pynta Forum, hålla koll på smörgåsborden efter att FS-gruppen gjort sitt och se till att Forum blir fint igen efter oss. Vill du bli hjälte för en natt, hör av dig till Kristian Samuelsson  (kristian•ks•samuelsson©gmail•com)  .

Du som har ett Facebook-konto kan läsa mer och få ytterligare uppdateringar här.