Glömt lösenord?


Jack and Jill-tävling

Efter förra årets succé är det nu hög tid för en ny Jack and Jill-tävling. Denna gång har vi nya finfina priser att erbjuda som är väl värda att dansa lite extra för!!

När: 19 december kl 21.00 (M och uppåt), 9 januaril kl 21.00 (GK-M)
Final: På Stomp Off:en 14 januari.
Anmälan: via mail  (marianne•tornblom©gmail•com)   (märk mailet med Jack and Jill och nivå), eller genom att hugga tag i Marianne eller Anni på måndagsdansen. Det går också bra att anmäla sig samma dag som deltävlingen. Men man ska veta att det är först till kvarn som gäller, det måste bli jämna par.

Tävlingen delas upp i två nivåer vid två olika måndagsdanser, med den första deltävlingen redan den 19 december då alla dansare som anser sig tillhöra nivån Medel och uppåt är välkomna att delta. Deltävlingen för nivån GK-M kommer att hållas den 9 januari. Fem par inom varje nivå kommer att väljas ut som sedan får tävla i den stora finalen den 14 januari, i samband med andra festligheter.

Vad innebär en Jack and Jill-tävling?
Det är en tävling med lottade par och utan inövade rutiner, som går ut på att visa sin förmåga att lyssna på musiken och kommunicera väl med sin slumpmässigt utvalda partner. Domarna tittar främst på hur väl samspelet fungerar i paret och hur väl man dansar till musiken. Man byter partner under tävlingens gång.