Glömt lösenord?


Antagningen klar

Nu är antagningen klar och besked utskickade till alla som sökt kurser. Antagningsbesked kan sorteras ut som skräppost – om du sökt en kurs men inte fått besked bör du kontrollera din skräppostmapp. Finns inget besked där så får man höra av sig antingen genom att svara på registreringsbekräftelsen eller till kursmailen  (kurs©wcj•nu)  .

Har du kommit in på en kurs du inte kan eller vill gå skall du avsäga dig den platsen omedelbart genom att svara på antagningsbeskedet. Likaledes, om du står i kö, avsäg dig platsen snarast om du inte vill ha den.

Efteranmälan:  Det går att efteranmäla sig till alla kurser och det finns kurser med platser kvar. På de medelavancerade kurserna i Lindy Hop, som börjar den här veckan, finns det platser kvar för förare och par (MA tisdagar (jan) kl 18.15MA torsdagar (jan) kl 20).

Förare sökes: Framför allt finns det behov av fler förare på MA tisdagar-kursen och Balboa-dansande förare och par till Balboakursen ”Balans och Precision”.