Glömt lösenord?


Platser kvar till MA-workshop med gästlärare 21-22 april

Mattias och Hanna var här förra våren och höll mycket uppskattade kurser på nivåerna medel och avancerad. I år är det äntligen dansare på nivån medelavancerad som får chansen att gå kurs med dem! Det här vill ni inte missa – det finns plats för ytterligare några par – passa på att efteranmäla er!!

Av Mattias och Hanna får man energi, genuin kunskap och mycket underhållning. Man får även ge allt man har och pressa sina gränser till det yttersta. Mattias har dansat Lindy hop i över tjugo år och Hanna femton år, och året runt reser de världen över för att sprida sin passion för pardans.

Huvudfokus på denna unika workshop med Mattias och Hanna Lundmark är att utvecklas som individ, samtidigt som man har hundra procent kontakt med sin partner. 

Under lördagens början fokuserar vi på Lindy Hop:s ursprung med besläktade pardanser som Jigwalk och Texas tommy. Vi lär oss dansens historia och sammankoppling och ökar samtidigt förståelsen av föra och följa.
Under eftermiddagen fokuserar vi på ”modern” lindy hop med excentriska figurer och teknik för snabb dans. Olika övningar blandas med kul koreografi. Söndagen startas med autentisk jazz som vi sedan väver in i socialdansen. Att utvecklas som jazzdansare är en snabb motorväg till att bli en bättre lindy hoppare. Eftermiddagen ägnar vi åt att klämma ur de sista svettdropparna med utmanande och för-bara kickar och hopp.

Läs mer och anmäl er här.