Glömt lösenord?


Trivseldag lördag 9 juni

Anmälan till trivselkvällen (för den som bara vill delta på eftermiddagen/kvällen)! Passa på att anmäla dig!  Anmälan stänger på onsdag (6/6).
(Det finns just nu två plaster till heldagen med paddlingen, pga avhoppefteranmälan till heldagen hittar du här )

Var: Sjölyckan vid Stora Delsjön (se karta), 20 min promenad från spårvagnshållplatsen Töpelsgatan.
Kostnad: 110 kr utan kanotpaddlingen
När: Lördag 9 juni. Från kl 15 för den som är anmäld till halvdag.
(Kl 11.00 till sen natt, för den som är anmäld till paddlingen.)

I år anordnar Festkommittén en trivseldag, denna gången i Göteborgs östra utkant, närmare bestämt vid Delsjön. Under dagen paddlar vi kanot tillsammans. Det fanns dock ett begränsat antal platser till kanoterna, som har gått åt som smör! Men, förtrösta icke! Om du inte är anmäld till heldagen finns det ändå möjlighet att sluta upp till oss efter kanotpaddlingen. Vi kommer hålla till vid Sjölyckan (roddklubbens föreningslokal) för att umgås, fika, bada, basta, grilla och (naturligtvis) dansa i den ljusa juninatten i de fina omgivningarna vid Stora Delsjöns strand.

Kom från kl 15 och framåt då vi är tillbaks vid roddstugan för fika, bastu&bad eller bara skönt häng på bryggan, men var gärna på plats innan klockan 18 då det börjar dra i hop sig till middagen som vi lagat tillsammans.

Anmälan och mer information:
Anmälan för eftermiddagen/kvällen har öppnat! Anmälan stänger onsdag (6/6).
Efteranmälan till heldagen hittar du här (det kan nu finnas upp till två plaster pga avhopp!).
(Bli inte förvirrade av ”för/följer” samt ”danspartner”-rutorna i anmälan, det är standard för anmälan, men förstås irreleveant här.)
Frågor: kontakta festkommittén  (festkommitten©wcj•nu)   eller prata med/ring Elin.

Det är ett fint tillfälle att umgås med föreningens underbara medlemmar under lite andra former än vanligt, behöver vi ens nämna att trivselfaktorn brukar vara hög vid de här tillställningarna?