Glömt lösenord?


Lindy in the Park

Nu är det sommar! Vilket förstås innebär Lindy in the Park varje söndag. Som vanligt äger det rum vid Gräfsnäsgårdens dansbana i Slottskogen (se karta). Ta med en filt och en picknick-korg om du vill, dansglada fötter eller dansglada vänner – och glöm inte vattenflaskan! Vid ösregn flyttar vi in på Forum och försöker sprida budskapet genom att annonsera det här (det är ett facebook-event  – men länken är tillgänglig även för dig som inte har facebook!) Facebook-eventet är lätt att uppdatera om vi flyttar in, och blir det säkraste /snabbaste sättet att få information. Det är inte lika säkert att vi hinner uppdatera här på hemsidan ifall vädret slår om med kort varsel.

När: Varje söndag 3 juni – 19 augusti, kl 16-19
Var: Gräfsnäsgårdens dansbana i Slottskogen
Kostnad: Gratis
Senaste uppdateringarna:  På den här sidan hittar du info om vi flyttar in till Forum.