Glömt lösenord?


Anmäl dig till höstens kurser före 2 september kl 13

Anmälan till höstens kurser är öppen! 

Anmälan till en ny spännande danstermin har öppnat. Hösten erbjuder ett flertal kurser inom Lindy Hop och Balboa, en grundkurs i Boogie Woogie samt kurser i Stepp, Charleston och jazz-rutiner. Andra godbitar är kurserna Föra för följare, Följarstyling, Burlesque samt en helgkurs i Balboa (”Bal in Fall”) där fem olika lärarpar undervisar. Dessutom erbjuder vi återigen kurser med det uppskattade gästlärarna Davis & Claudia. Här hittar du mer info och anmälan till våra kurserAnmälan stänger den 2 september kl 13.

Nytt för hösten är en ny indelning på Lindy Hop fortsättningsnivå – fortsättningskurs A och fortsättningskurs B. Båda kurserna måste genomföras innan man kan välja en medelkurs. Fortsättningskurs B fokuserar på fördjupade träning av grunderna samt förberedande material inför mer varierande kurser. Kursen kommer även innehålla en introduktion till musikalitet i dansen. Läs mer under Frågor och svar.