Glömt lösenord?


Antagningen klar

Nu är antagningen klar och besked utskickade till alla som sökt kurser. Antagningsbesked kan sorteras ut som skräppost – om du sökt en kurs men inte fått besked bör du kontrollera din skräppostmapp. Finns inget besked där så får man höra av sig antingen genom att svara på registreringsbekräftelsen eller till kursmailen.

Har du kommit in på en kurs du inte kan eller vill gå skall du avsäga dig den platsen omedelbart genom att svara på antagningsbeskedet. Likaledes, om du står i kö, avsäg dig platsen snarast om du inte vill ha den.

Efteranmälan: Det går att efteranmäla sig till kurser, bl a finns det platser kvar på MA-helg och FKB-helg.
Det är möjligt att anmäla sig till alla kurser som det står efteranmälan på, finns det plats blir du antagen, i annat fall hamnar du i kö.

För er som kommit in på grundkurs respektive fortsättningskurs (A resp B):
Om du fått ett antagningsbesked till någon GK eller FK (A resp B) så får du inte något köbesked för andra kurser du sökt på samma nivå. Andra ansökningar har annullerats. Vill du stå i kö på annan kurs än den du antagits till ska du höra av dig till kursmailen  (kurs©wcj•nu)  .