Glömt lösenord?


Bli dansfadder!

Nu inför kursstarten söker WCJ faddrar som vill vara med och guida nya dansare in i föreningen. Som fadder har du till uppgift att sprida dansglädje till nya medlemmar och tipsa om kommande event och tillfällen till socialdans. För att passa som fadder ska själv ha gått minst en grundkurs, vara social, välkomnande och tycka det är roligt att dansa.

Som fadder får du möjlighet att repetera dina egna danskunskaper och samtidigt lära känna nya medlemmar. Har du dansat ett tag i en roll (förare/följare) kan faddrandet vara ett lysande tillfälle att prova på att dansa i den andra dansrollen. Nu söker vi i första hand faddrar till grundkurserna i Lindy Hop och därefter till grundkursen i Balboa samt fortsättningskurserna i Lindy Hop. Hör av dig snarast till Sara   (sara•eline•arvidsson©gmail•com)  om du är intresserad.