Glömt lösenord?


Duke’s Place 17 november

Lördagen den 17 november är det åter dags för Kulturhuset Möllan att förvandlas till ett ballroom från 30-talets Harlem när Duke’s Place åter slår upp portarna. Den här gången bjuds på svängig swing med BLUE HEAVEN BIG BAND, ett fullstort storband med bra drag och bett i blåset, och som extra krydda på kvällen river medlemmar från showgrupperna LINDY DELUXE och MAGIC SWING av några fartiga uppvisningsnummer i första pausen.

Som vanligt blir det prova på kurs kl 18. Varken förkunskaper eller föranmälan krävs, det är bara att dyka upp med eller utan partner. Kursen
kostar inget extra och eftersom vi kan ta in 180 personer tror vi nog att alla som vill ska få plats. Kön kan vara lång strax innan, så kom i god tid (gärna 20 min innan) om du inte vill riskera att missa början av kursen. Ta gärna med inneskor eftersom det är parkettgolv.

För den som inte fått nog blir det sedan efterfest i WCJs klubblokal vid Dr Fries torg.

Tid: Prova på-kurs kl 18.00 (kom i god tid, gärna 20 min innan)
Bandet spelar mellan kl 20.00 – 00.00
Plats: Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal
Pris: 100 kr

Läs mer om Duke’s Place här.