Glömt lösenord?


Duke’s Place 17 november

På lördag är det åter dags för Kulturhuset Möllan att förvandlas till ett ballroom från 30-talets Harlem när Duke’s Place slår upp portarna.

När: Lördag 17 november, prova på-kurs kl 18.00 (kom i god tid, gärna 20 min innan)
Bandet spelar mellan kl 20.00 – 00.00
Plats: Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal
Pris: 100 kr

Från klockan 18.00 får du lära dig grunderna och några användbara turer på vår prova på-kurs. Varken förkunskaper eller föranmälan krävs, det är bara att dyka upp med eller utan partner. Kursen kostar inget extra och eftersom vi kan ta in 180 personer tror vi nog att alla som vill ska få plats. Kön kan vara lång strax innan, så kom i god tid (gärna 20 min innan) om du inte vill riskera att missa början av kursen. Ta gärna med inneskor eftersom det är parkettgolv.

Mellan kl 20.00-00.00 blir det sedan svängig swing med BLUE HEAVEN BIG BAND, ett fullstort storband med bra drag och bett i blåset. Som extra krydda på kvällen river medlemmar från showgrupperna LINDY DELUXE och MAGIC SWING av några fartiga uppvisningsnummer i första pausen.

För den som inte fått nog blir det efterfest i WCJs klubblokal vid Dr Fries torg på Guldheden. En buss avgår dit strax efter att bandet slutat spela. Efterfesten liksom bussresan ingår i det ordinarie inträdet.

VARMT VÄLKOMNA!
hälsar Duke’s Place-fixarna / West Coast Jitterbugs