Glömt lösenord?


Kursantagningen klar

Nu är antagningen klar till vårterminens andra kursomgång, och besked utskickade till alla som sökt kurser. Antagningsbesked kan sorteras ut som skräppost – om du sökt en kurs men inte fått besked bör du kontrollera din skräppostmapp. Finns inget besked där så får man höra av sig antingen genom att svara på registreringsbekräftelsen eller till kursmailen  (kurs©wcj•nu)  .

Har du kommit in på en kurs du inte kan eller inte vill gå skall du avsäga dig den platsen omedelbart genom att svara på antagningsbeskedet. Likaledes, om du står i kö, avsäg dig platsen snarast om du inte vill ha den. Läs mer under Antagning och betalning.

Efteranmälan: Det går att efteranmäla sig till kurser, bl a finns det en hel del platser kvar på MA-kurserna (förare sökes!).
Det är möjligt att anmäla sig till alla kurser som det står efteranmälan på, finns det plats blir du antagen, i annat fall hamnar du i kö. Alla kurser hittar du på kurssidan.

Kolla kursstatus: Du kan alltid gå in och se vilka kurser du antagits till och betalningsstatus för dessa på din sida om du loggar in på Mina sidor eller om du går till vårt anmälningssystem Swingweb. Har du inte ett konto på Swingweb behöver du bara skapa ett.

Uppdatera addressuppgifter: Swingweb är systemet vi använder för att hantera våra medlemmar och alla anmälningar. För att uppdatera dina adressuppgifter i WCJs register loggar du in på Swingweb och går in på Mina sidor>Kontaktuppgifter.

Kontrollera gärna att dina uppgifter är aktuella, och passa även på att ladda upp en bild om du inte redan gjort det (Mina sidor>Porträtt). Det är trevligt för lärarna att kunna se ett ansikte på kursdeltagarna, och det underlättar för oss alla att lära oss varandras namn om det finns en bild till namnet!