Glömt lösenord?


Kursanmälan är nu öppen

Äntligen är det dags för vårterminens andra kursomgång! Den här gången bjuds det på en grundkurs i omvända roller. Vill du som förare prova på att följa, eller vill du som normalt sett följer prova på att föra? Då är Fast Forward GK något för dig! En medelkurs spinner vidare på temat med att byta roller, taking over, stealing, förar- och följarrollen från olika perspektiv, leka och bejaka…

För medelavancerade dansare finns det även en kurs mer mer personligt fokus. Vill du och din danspartner bli mer bekväma i dansen och hitta utrymme för spontanitet och improvisation, ja då är Par Drill Deluxe kursen för er! Du kommer få läxor!

För Boogie Woogie-dansarna så erbjuder vi en helgkurs på fortsättningsnivå och på Balboa-sidan så finns det kurser att välja på från fortsättningsnivå till medelavancerad nivå. Pure Balboa erbjuds även den här perioden.

När: Nu och fram till 24:e mars kl. 13:00.
Var: wcj.se/kurser