Glömt lösenord?


Röjardag på Forum 12 maj

Hjälp till att göra det fint på Forum! Forum är vår fina gemensamma danslokal. Den städas varje vecka av ett städföretag, men vissa saker måste vi göra själva. Det kan handla om att röja i skåp, damma på otillgängliga ställen, rengöra möbler och inventera förråd. Vi fortsätter på Att-göra-listan från röjardagen i januari, och den här gången ligger fokus på Stora Salen samt källaren. Alla är välkomna att hjälpa till så länge de kan. Ta tillfället i akt och gör en insats för hela föreningen. Vi bjuder på fika, mat, musik och god stämning!

När: Söndag 12 maj, kl 12.00 tills vi är klara.

För dig som är ny i föreningen är det ett perfekt sätt att lära känna våra lokaler samt andra medlemmar. Man måste inte vara med hela tiden. Hjälp till så länge du kan och vill. Vi bjuder på mat och trevligt sällskap.