Glömt lösenord?


Trivseldagar 8-10 maj – anmäl er nu!

Obs! Vänta inte med anmälan! Det är hittills få som har anmält sig och det behövs fler för att Trivseldagarna ska kunna bli av. Om du tänkt anmäla dig, gör det nu!

Årets trivseldagar kommer att spenderas på fina Sillviks sommarhem utanför Torslanda med havet runt knuten. Trivseldagarna är ett tillfälle för medlemmar att komma bort ett par dagar och bara ha det bra tillsammans även utanför dansgolvet. Det blir grillning, lekar, tävlingar och goda måltider som vi tillsammans lagar i matlag. Självklart blir det även dans på kvällarna.
Det kommer att hållas en workshop på torsdag eftermiddag med orientaliskt tema och samma tema kommer att inspirera middagen på kvällen. Det kommer också bli en massa skönt häng och tillfälle att ta årets första dopp i havet! Man sover i våningssängar i bungalows/mindre stugor och på madrasser på ett sovloft. Det finns duschar och på det hela taget är det en väldigt fräsch och fin anläggning som tillhör IOGT-NTO (det blir därav en alkoholfri vistelse).

Hur reser vi dit?
Vi försöker samordna resan dit och tillbaks med samåkning i bil till och från Sillvik men det går också bra att åka kollektivt ut till Sillvik. Här hittar du samåkningsdokumentet.
Man kan åka buss nästan hela vägen dit (5 min promenad sista biten), det tar ca 50 min. Man tar Svart express till Lillebyvägen och behöver sedan ha förbeställt buss 23 mot Sillvik som tar en sista biten ut mot Sillvik. 16.40 går Svart express från Nordstan. Se www.vasttrafik.se.

Vilka tider gäller?
-Vi ses på Sillviks sommarhem från ca kl 17 (drop in) på onsdagseftermiddagen och ser till att få igång grillningen från kl 18. Ni har med er något att lägga på grillen som ni själva vill äta och vi fixar dryck, potatissallad, bröd och sallad. Vi åker därifrån på fredagen efter att ha städat och ätit lunch så räkna med mellan 12-14 tiden.Eftersom trivseldagarna i år är över Kristihimmelfärdsdagen och fredagen den 10 maj är en klämdag kommer det att finnas möjlighet att anmäla sig endast onsdag 8 maj- torsdag 9 maj för de som ska jobba på fredagen och inte sover där sista natten (det blir finmiddag och dans på torsdag kväll till ganska sent).

Anmäl dig till trivseldagarna 8-10 maj
Pris: 570 kr

Här anmäler du dig till endast 8-9 maj
Pris 380 kr

Anmäl dig senast den 5 maj!
Anmälan är bindande efter den 5 maj och du kan endast få pengarna tillbaks om du gör en avanmälan och vi hittar en ersättare som gör en efteranmälan efter den 5 maj.

Varmt välkommna
Festkommittén
Elin, Sandra, Sarah, Magdalena och Alexander.
Kontakta oss på festkommittémailen  (festkommitten©wcj•nu)