Glömt lösenord?


Lindy in the Park

Sommartid dansar vi under träden i Slottskogen på söndageftermiddagar, picknickar och vilar på en filt mellan turerna. Vid ösregn flyttar vi in på Forum och försöker sprida budskapet genom att annonsera det på facebook (gå med i facebookgruppen). I sommar kör vi igång den 16 juni!

När: Söndagar 16:00 – 19:00.
Var: Gräfsnäsgården i Slottskogen (karta).
Kostnad: Gratis

Vill du vara med och se till att vi kan dansa i det gröna?
För att kunna svänga våra lurviga i Slottskogen varje söndag behöver vi en grupp med glada sommardansare som ser till att musikutrustning forslas dit och hem vid varje tillfälle. Därför söker vi just dig – som helst har bil och vill vara med och se till att vi kan dansa i det gröna när vädret tillåter! Hör av dig till Karin  (karin•andersson©hotmail•se)   om du kan tänka dig att hjälpa till hela, delar av sommaren eller enstaka tillfällen.