Glömt lösenord?


Duke’s Place 5 oktober

Plocka fram din bästa vintageutstyrsel och kom till Kulturhuset Möllan som förvandlas till ett ballroom från 30-talets Harlem, på säsongens första Duke’s Place!

På scenen har vi SWING TARTURO som dessutom är förstärkt med ytterligare en musiker.

Som extra krydda för kvällen anordnas en JACK & JILL-TÄVLING. Jack & Jill är en rolig, opretentiös danstävling där din danspartner väljs genom lottning. Dansglädje och utstrålning är viktigare än att dansa bäst, så en nybörjare har lika stor chans som någon annan. Alla är välkomna att delta, särskilt välkomnar vi nyare medlemmar i föreningen. Maila din anmälan till oss  (dukesplacekurs©wcj•nu)   och meddela oss samtidigt om du tänker dansa som förare eller följare.

Tipsa också dina kompisar om PROVA PÅ-KURSEN som börjar klockan 18.00. Det är bara att dyka upp, med eller utan partner, men gärna i god tid (20 min innan) och helst med inneskor för att spara parkettgolvet. Kursen kostar inget extra och vi kan ta in 180 pers, så alla som vill vara med ska nog få plats.

Som vanligt EFTERFEST på Forum. En buss avgår dit strax efter att bandet slutat spela. Både efterfesten och bussresan ingår i det vanliga inträdet!

När: 5 oktober, prova på-kurs kl 18.00 (kom i god tid, gärna 20 min innan eftersom kön vara lång)
Bandet spelar mellan kl 20.00 – 00.00
Var: Kulturhuset Möllan (Mölndals Folkets hus), Göteborgsvägen 19, Mölndal
Pris: 100 kr