Glömt lösenord?


Balboa Boost 3 november

Denna gång får vi trevligt, högst informellt och spontant studiebesök av några medlemmar ur det etablerade bandet Bröderna Trück. De är nyfikna på WCJ och utbyter gärna erfarenheter med oss. De kommer också spela några låtar live till våran dans. Det blir ett snabbt tempo denna eftermiddag, tänk ”Balboa”, ”Charleston”, ”fast Lindy” och ”really fast Lindy”. De är nyfikna på oss och vi har mycket gemensamt såsom glädjen inför 1930- och 40-talsjazz, dans och inte minst i kombination med nostalgiböjelser. Mer om Bröderna Trück

Välkomna nya och gamla Balboadansare samt naturligtvis välkomna alla wcj:are som vill dansa och träffa Bröderna Trück.

När: Söndag 3 november, kl 13.00-17.00
Var: Lilla Salen
Mat: Ca kl 15 “chillar” vi med gemensam fika och knytisinitiativ till detta bejakas å det varmaste. Vi hjälps åt att duka upp och av.

De flesta kommer tidigare än vanligt denna gång tack vare våra eminenta gäster och några entusiaster kommer redan innan(!) kl 13.