Glömt lösenord?


Hjälp till i garderoben eller cafét på Duke’s Place

På lördag slår Duke’s Place åter upp portarna och i vanlig ordning behöver vi lite hjälp i garderoben och cafét. Om du vill vara en hyvens prick och hjälpa till med en halvtimme i garderoben eller cafét blir vi hjärtans glada! (Gärna något av de allra tidigaste passen så att de blir fyllda först eller något av de sista om det funkar för dig, ta annars det som passar dig bäst.)

Det är varken svårt eller jobbigt och många brukar tycka att det är riktigt trevligt. Klicka på länken, välj önskad flik nere till vänster för garderob/kassa respektive café och skriv in ditt FÖR- OCH EFTERNAMN och tryck ”return”. Du behöver inte spara efter din inmatning, det görs automatiskt när du trycker ”return”, så du kan bara gå därifrån eller stänga webbläsaren när du är klar. Tack!

Mer info, särskilt för dig som är ny klubben: WCJ är en ideell förening där allt som sker bygger på att medlemmarna själva bidrar. För att ro iland större arrangemang som Duke’s Place behöver vi hjälp från er alla med att någon gång ibland stå ett pass i cafét eller garderoben. De pass som ingen anmält sig till fylls på genom lottning på plats bland WCJ-medlemmar. Alla som står ett pass får en gratis fika som tack. Bland de som föranmäler sig lottar vi även ut inträdesbiljetter, skivor och extra fikabiljetter som ett extra tack och uppmuntran. Om du har någon fråga eller något problem är det bara att höra av dig till dukesmailen  (dukesplace©wcj•nu)  .

Välkomna! //hälsar Duke’s Place-gruppen
PS. Glöm inte anmäla er till Jack n Jill!