Glömt lösenord?


Yoga på Forum – Sista gången

Var: Forum
När: Sön 15 dec kl. 15.30-17.30
Om du vill gå på Yoga är det viktigt att meddela Vera att du kommer. Yogan blir bara av om minst fem personer anmäler sitt intresse. Anmäler dig gör du via eventet på Facebook. Där finner du också information om eventuella ändringar.

Hur: Vera kommer att ge en introduktion till Samayoga, som är en mjuk och dynamisk yogaform baserad på klassisk Hathayoga, med inspiration från Kundaliniyoga och Qi gong.
Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenheter!
Ta med egen yoga-matta om du har en.

På Sanskrit betyder ”Sama” balans, eller ro i sinnet. Yogan balanserar fysisk och mental energi, ökar stabilitet, acceptans och närvaro. Fysiska positioner integreras med andningsövningar och meditation. Betoningen kommer att ligga på bålstabilitet, hållning, balans och det glada humöret, saker som en dansare har användning av.