Glömt lösenord?


The Blues Garden 14-16 mars – anmälan öppen!

14 till 16 mars går West Coast Jitterbugs första egna bluesworkshop av stapeln. Vi erbjuder två dagars kurser med två internationella lärarpar, Gaston & Alba från Spanien och Vicci & Adamo från London. Man väljer kurs efter intresse istället för nivå och kurserna arrangeras så att alla deltagare kommer ha lektionstimmar tillsammans med alla andra deltagare på lägret.

På kvällarna förvandlas Forum till en förtrollad trädgård och vi får möjlighet att dansa till fantastisk livemusik. Vi kan avslöja att Christoffer Johansson som gjort flera bejublade framträdanden på Forum kommer tillbaka och spelar för oss.

För att delta i workshopen behöver man kunna grunderna i blues. Ett sätt att skaffa sig dessa kunskaper är att kombinera en introduktionskurs med några socialdanstillfällen. Det kommer hållas en introduktionskurs på Blues Night den 25e januari. Observera att detta är det sista tillfället att gå introduktionskurs på Forum innan The Blues Garden.

Klicka här för mer information och anmälan.