Glömt lösenord?


Minor Swing – nu i helgen!

Ni har väl inte missat att det är stort Balboaparty på Forum nu till helgen? Vårt egna balboaläger Minor Swing går av stapeln för tredje året i rad. Till årets event har vi deltagare från så blandade ställen som Finland, Tyskland, Belgien, Frankrike, Sverige och Danmark!  Och än är det inte för sent att anmäla sig, det finns fortfarande några få platser kvar till kurserna, dock inte för ensamma följare. Par och ensamma förare kan däremot fortfarande hugga en plats.

Partypass finns det också att köpa till en överkomlig summa. Notera att vi inte kommer sälja biljetter i dörren till enskilda kvällar, inte ens till lördagen med Gentlemen & Gangsters på scenen. Klicka här för att anmäla dig eller skaffa ett partypass.

Sist men inte minst, som vi alla vet är WCJ en ideell förening och som sådan förlitar vi oss på att våra medlemmar tycker om att ställa upp och få saker och ting att flyta. Har du möjligtvis en stund över och känner att du vill bidra lite till eventet så ta en titt i volontärlistan och se om det finns någonting du kan tänka dig att hjälpa till med.

Hoppas vi ses i helgen!