Glömt lösenord?


Vill du dela med dig av din dans och lära andra att dansa?

WCJ letar alltid efter entusiastiska dansare som vill fortsätta att utveckla sin dans och också är intresserade av att undervisa inom föreningen. Om du känner att det skulle vara spännande och roligt att undervisa Lindy hop i WCJ, fortsätt att läsa!

Känner du att du har eller börjar att få en bra känsla för dansen och ambitioner att fortsätta att arbeta med dansteknik, styling, pedagogik, diskutera om hur dansen byggs upp och inte minst att dansa ännu mer än vad du kanske gör idag? Vill du dessutom förmedla dansen och glädjen till andra? Ja, då kan det mycket väl vara dig vi letar efter. Att bli lärare är en superb möjlighet att utvecklas på helt nya sätt både som dansare, pedagog och som del av föreningen. Det är en roll som tar tid att komma in i och ju mer man ger desto mer får man tillbaka. Vi är en ideel förening som bygger på engagemang och insatser av våra medlemmar. Vi uppskattar alla insatser och det finns många sätt på vilka man kan engagera sig! Innan du ansöker om att bli ledare ber vi dig därför tänka igenom din livssituation nu samt under det/de närmsta åren. Mest får både föreningen och du själv ut av din utveckling som ledare om du har möjlighet att ägna ett par års tid åt att undervisa

Vi kommer att stötta och coacha dig som blivande ledare och se till att du får den hjälp du behöver för att känna dig trygg i att hålla egna kurser framöver. Vi rekryterar helst parvis men fyller vid behov på med ”singlar” också. Det är inget som säger att du endast måste hålla kurs med den ursprungliga partnern för all tid framöver. Däremot vill vi att du som är intresserad av att undervisa och vara ledare i WCJ, gärna pratar med en tänkbar partner och om möjligt samanmäler er.
Känner du att detta kan vara något för dig ska du anmäla ditt intresse. Även du som tidigare har visat intresse för att undervisa, anmäl dig igen om du fortfarande är intresserad.

Har du några frågor eller vill anmäla ditt intresse, skicka ett mail till Anne och/eller Åsa; anne_normann(at)hotmail.com, asasemail(at)gmail.com
OBS! Anmäl dig senast 1 augusti.