Glömt lösenord?


Duke’s Place på lördag!

På lördag är det dags för Kulturhuset Möllan att förvandlas till ett ballroom från 40-talets Harlem när Duke’s Place åter slår upp portarna inför hösten.

Från klockan 18.00 får du lära dig grunderna och några användbara turer på vår prova på-kurs. Varken förkunskaper eller föranmälan krävs, det är bara att dyka upp med eller utan partner. Kursen kostar inget extra och eftersom vi kan ta in 180 personer tror vi nog att alla som vill ska få plats. Kön kan vara lång strax innan, så kom i god tid (gärna 20 min innan) om du inte vill riskera att missa början av kursen. Ta gärna med inneskor eftersom det är parkettgolv.

I andra pausen blir det Jack ’n Jill, en opretentiös och rolig tävling där paren lottas ut på plats. De tävlande kommer att dömas utifrån förmågan att lyssna och dansa efter musiken, dansglädje, kreativitet i dansen samt hur väl samspelet fungerar mellan paren. Anmälningslista till tävlingen finns på Forum eller så kan du maila  (dukesplacekurs©wcj•nu)   in din anmälan. Anmäl dig senast onsdag den 1 oktober via dessa kanaler eller på plats den 4 oktober och glöm inte att skriva om du vill dansa som förare eller följare.

För den som inte fått nog av dans när lokalen stänger erbjuds Late Night på Forum. En buss avgår dit strax efter att bandet slutat spela. Efterfesten liksom bussresan ingår i det ordinarie inträdet.

Tid: Prova på-kurs kl 18.00 (kom i god tid, gärna 20 min innan)
Bandet spelar mellan kl 20.00 – 00.00
Kvällens band: Gentlemen and Gangsters
Plats: Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal
Pris: 120 kr (endast kontanter)

VARMT VÄLKOMNA!
hälsar Duke’s Place-fixarna