Glömt lösenord?


Hjälp till på Duke’s Place

På lördag slår alltså Duke’s Place åter upp portarna och i vanlig ordning behöver vi lite hjälp i garderoben och cafét.

Om du vill vara en hyvens prick och hjälpa till med en halvtimme i garderoben eller cafét blir vi hjärtans glada! Gärna något av de allra tidigaste passen så att de blir fyllda först eller något av de sista om det funkar för dig, ta annars det som passar dig bäst. Det är varken svårt eller jobbigt och många brukar tycka att det är riktigt trevligt. Klicka här och välj önskad flik nere till vänster för garderob/kassa respektive café och skriv in ditt FÖR- OCH EFTERNAMN och tryck ”return”. Du behöver inte spara efter din inmatning, det görs automatiskt när du trycker ”return”, så du kan bara gå därifrån eller stänga webbläsaren när du är klar.

Som tack för hjälpen får du gratis fika!