Glömt lösenord?


Blues Boost 13 december

På lördag händer det något alldeles extra, WCJs Bluesgrupp välkomnar er alla till Blues Boost – Lucia Special, en helkväll i bluesens tecken med lektioner, livemusik och lassvis med dans! I år blir det extra flott med inte mindre än två liveband!

Kvällen inleds med bluesrelaterade tasters, med början 18:30. Vi kommer att köra två pass om en timma vardera, och det finns två olika lektioner att välja mellan vid varje tillfälle. Ett av tillfällena är en introduktionskurs i bluesdans för totala nybörjare och den börjar kl 19.45.

Efter lektionerna börjar partyt på allvar, med prima dansmusik. Först på scen är Johan ”Bottleneck John” Eliasson. Bottleneck John spelar tre set av den tyngsta och skönaste bluesmusik de jämtländska skogarna har att frambringa. Men vi nöjer oss inte där, nej, därefter tar The Storm and The Fire scenen! Hemmaduon Hannah Shermis och Elin Engberg kommer hålla dansgolvet i gungning framåt tretaget, så gör dig redo för en riktig långkväll!

Hela denna kväll får du alltså för endast 150 riksdaler.
Anmäl dig här.

Vad: Bluesdanskväll med två liveband och bluesdanskurser
När: 13 december. Kurser från kl 18.30 och dans från kl. 21
Var: Forum, Dr Fries Torg, Göteborg
Pris: 150 kr inträde
Klädkod: Snyggt och prydligt. Dress to impress!

Läs mer om kvällens tider här.

Varmt välkomna!