Glömt lösenord?


Anmälan till The Blues Garden – endast ett fåtal platser kvar

Den 14 – 16 mars förvandlas Forum till en magisk trädgård. Det är nämligen dags för nästa upplaga av WCJs bluesläger The Blues Garden! Vi har även i år lyckats få hit några av världens bästa bluesdansare – Adamo och Vicci från London, Ruth och Mike från Boston och Annette från Heidelberg. Kvällarna kommer att förgyllas av vår egen Christoffer Johansson, av våra Köpenhamnsgrannar Her Name and Mine som gjorde en bejublad spelning hos oss förra året, samt av våra favorit-DJs Annette och Tracy.

The Blues Garden är ett läger för dig som är en aktiv och van bluesdansare. För den som vill pröva på bluesdans finns istället flera baskurser under vårterminen samt Tuesday is Bluesday där alla är jättevälkomna att socialisera och dansa.
Nytt för i år är att du inte anmäler dig specifikt som förare eller följare, utan helt enkelt bara som dansare. På varje lektion kommer du sedan kunna välja om du vill föra eller följa under just den lektionen. Detta innebär att även du som brukar åka på läger som förare, och kanske vant dig vid att kunna vänta några veckor med att anmäla dig, måste vara beredd när anmälan öppnar. Hugg direkt – platserna kommer att gå åt som smör i solsken.

Mer information om The Blues Garden hittar du på hemsidan, samt på Facebook-sidan.