Glömt lösenord?


Kurser i Vintagefrisyrer med Miriam Parkman

För att få till den rätta retrolooken krävs det inte bara vintagekläder, utan även en vintagefrisyr. Miriam Parkman från bloggen Miriams kafferep kommer nu äntligen till Göteborg för att hålla workshops i vintagefrisyrer. Miriam guidar dig genom frisyrhistoria, lär dig skapa frisyrmagi och delar med sig av oumbärliga knep och tekniker bakom en rad flotta vintagefrisyrer.

Under kursen jobbar ni i par och övar tekniker på varandra, för att sedan få prova vingarna på egen hand – på eget hår! (Kommer du ensam till kursen ordnar vi självklart en partner åt dig vid kurstillfället).

Vi erbjuder både grundkurs för dig utan förkunskaper, men som är nyfiken på att lära dig och fortsättningskurs för dig som tidigare experimenterat med vintagefrisyrer och nu vill lära dig mer.
Anmälan och mer information om kurserna finns på HÄR.

Det finns nu bara två platser kvar på Grundkurs 2 på söndag men flera platser kvar på fortsättningskursen.