Glömt lösenord?


Fredagsswing 22/5

Det här är inte en inbjudan till avslutningen med Hemlig Fredagsswing, så försök att låta bli att sprida den. Om det nödvändigtvis skall till får du bara viska det i örat på din allra bästa vän.

Vi har en Het Burlesqueshow i källaren, hemlig Speakeasybar (men bara virket, groggen känner vi inte till om någon tar med sig…), en gömd spelhåla någonstans, DJ som håller hov med blandad 20-talsmusik i danssalen, kanske lite annat också, Svartvit stumfilmsvisning i lilla… Soppköket öppnar klockan 20, tag med ransoneringskort, Showen börjar klockan 21 för de lyckliga som har fått biljett. Håll ögonen öppna för lösenordet, annars kommer du inte in. Endast två tillfällen att förvärva hett eftertraktade biljetter till Showen, måndag 11/5 och måndag 18/5 (pris 40:- betalas till Julia Holmblad och Sofia Nordberg).

Ingen Entré till Dansen!
Hemlig tid och Plats!