Glömt lösenord?


BLUES NIGHT 21/8 med The Sky is Crying!

The Sky Is Crying är en trio som består av Kristin Ladström (sång), Gustav Davidsson (trombon och piano) och Marcus Fenn (elbas och annat med strängar). När bandet senast spelade för dansare – på Blues night hos Swingkatten i Uppsala – blev det succé, med kommentarer som ”Var har ni varit? Ni är ju precis vad bluesdansare behöver!” från dansarna. Äntligen får vi hit dem till oss på Forum!

I vanlig ordning utlovas ett finpyntat Forum, fika, fint folk och fint före på dansgolvet! Innan socialdansen hålls en introkurs i bluesdans för den som vill komma igång lite.

Om evenemanget:
————————-
Introkurs till bluesdans kl. 19.
Socialdans från kl. 21.
Bandet på scen runt 21.30.

Inträde 120 kr för WCJ-medlemmar och 150 kr för övriga, introkursen ingår i priset.

Anmälning:
—————-
Alla anmälningar sker via Swingweb och alla betalningar via föreningens bankgiro. Vi tar alltså inga kontanter vid entrén. Det kommer gå att registrera sig på plats, men vi ser helst att ni gör det i förväg, för att det ska gå så smidigt som möjligt i entrén.

Om du är WCJ-medlem anmäler du dig här:
http://wcj.se/kurs-traning/kurser/kurs/?event=2015-HT-N-BN1
Om du inte är medlem i WCJ, anmäler du dig här:
http://wcj.se/kurs-traning/kurser/kurs/?event=2015-HT-N-BN1-1

Vi tar jättegärna emot hjälp med tex fikafix, entrevärdar eller dekorationer. Mer info hur man anmäler sig till detta finns i eventet ”Blues Night med The Sky Is Crying” på Facebook!