Glömt lösenord?


Vill du bli Lindy Hop-ledare i WCJ?

Föreningen öppnar nu upp för ansökningar om att bli ledare i Lindy Hop. Blir du sugen? Ansök!

Vet du någon som du verkligen tror skulle passa i rollen? Nominera/tipsa oss!

Vad innebär det?
Att vara ledare i WCJ innebär väldigt olika för olika personer. Vissa är aktiva i dansgrupper, på socialdansgolvet och håller kurs. Andra fokuserar på att hålla kurs och socialdansa ibland. Vi värdesätter sociala/pedagogiska egenskaper högt men också självinsikt och viljan att utvecklas i sin dans- och ledarroll.

Hur går det till?
Vi kommer ha en första intervju med några enkla praktiska moment. Vi förväntar oss inte att du ska vara fulllärd och perfekt även om det finns vissa egenskaper som vi gärna ser att du har. De som sedan antas kommer under slutet december/januari få gå vår ledarutbildningskurs som innefattar danstekniskt material såväl som pedagogik, musik samt annat man behöver för att bli trygg i sin roll.

Praktisk info:
Oktober 7:e – 30:e Ansökningar och nominering.
November Intervjuer
December/Januari Utbildning för nya ledare. Den är obligatorisk men vi anpassar datum.

Det går givetvis att ställa frågor, om du har sådana, maila ditt intresse, nominering och frågor till Pauline  (pauline©equest•se)  

Välkommen med din ansökan!
Vänligen, Ledarrekryteringsgruppen