Glömt lösenord?


Duke’s Place 6 februari – Socialdans, prova på och Late night!

Duke’s Place är WCJs återkommande festkvällar där vi först bjuder in till prova på-kurs och därefter dans till liveband.

Lördag 6 februari
Var: Kulturhuset Möllan (Mölndals Folkets hus), Göteborgsvägen 19, Mölndal
Tid: Prova på-kurs kl 18:00-19:45, bandet spelar kl 20:00-00:00, Late night på Guldheden till 04:00
Pris: 120 kr

På scenen denna gång har vi återigen Gentlemen & Gangsters, som inte kräver någon närmre presentation.

Vi har även åter nöjet att ha vintagebutiken Austin’s Vintage på besök, så passa på att botanisera bland vintage-kläder och tillbehör.

I vårt pianocafé vankas skönt och jazzigt pianolir där pianot trakteras av någon av stans främsta jazzpianister.

Efter det lyckade och uppskattade vintage-temat förra våran, vill vi även i  fortsättningen sätta ribban lite högre och uppmanar de etablerade dansarna att lämna jeansen hemma och på något sätt svida upp sig 30/40-talsstil, utifrån vad man själv tycker känns passande och lagom ambitiöst. Det behöver inte vara så märkvärdigt för att få lite vintage-touch och det finns många attiraljer att välja på: hängslen, slips, väst, skjorta, fluga, kostym, keps,  hatt, twotones, klänning, kjol, hårnät, blomma i håret, nån tjusig frisyr, mm mm.

Ni som kommer på prova på-kursen behöver inte bry er så mycket om detta, ta på vad ni brukar när ni ska gå ut. 🙂

Prova på-kurs

Innan bandet drar igång ges en prova på-kurs i Lindy Hop som ingår i entréavgiften. Ta chansen att prova denna energiska swingdans från 30-talet. Varken förkunskaper eller föranmälan krävs, det är bara att dyka upp med eller utan partner. Eftersom vi kan ta in 180 pers tror och hoppas vi att alla som vill ska få plats. Kom i god tid, gärna 20 minuter innan, annars är risken stor att du missar början av kursen eftersom kön brukar vara lång. Ta gärna med inneskor eftersom det är parkettgolv.

När: kl 18:00-19:45.
Kräver: Inget, det är bara att dyka upp (i god tid).

Efterfest på Forum

Kvällen avslutas med efterfest i vår klubblokal Forum. Dit tar man sig enklast med den buss som avgår från Möllan när bandet har spelat klart och alla som vill med har klivit på (ca 00:30). Såväl efterfest som bussresa ingår i Duke’s Place-inträdet och kostar alltså inget extra!

________

Har du lust att ge oss en hjälpande hand en stund i garderoben eller kafét under kvällen så blir vi så himla glada!
Det du behöver göra är att klicka här, välja en tid och skriv ditt namn, antingen på fliken café eller garderob. Som tack för din faktastiska hjälp så bjuder vi dig på fika, så att du orkar dansa hela kvällen.

Frågor

Skicka ett e-postmeddelande  (dp©wcj•se)   till oss.