Glömt lösenord?


Balboa Boost 10 april

Superbt tillfälle för Balboadansande medlemmar i WCJ att dansa, träna o umgås.

Våren är här och vi inleder med frestande kollektiv informell workshop ”Ombytta roller”. Notera att denna gång börjar vi kl 14.00 dvs en timme senare än vanligt. Så läge för sovmorgon!

När? Söndag 10 april kl 14.00-18.00
Var? Lilla salen
Hur? Kl 14.00-14.50 har vi tema ”Ombytta roller” – På ett lekfullt sätt byter vi roll och alla dansar med alla. En kollektiv informell workshop där vi hjälper varandra så gott det går. Sharing is caring, helt enkelt! (Du behöver kunna grunderna i Balboa) Efter kollektiva workshopen blir det socialdans. Ca kl 16.00 “chillar” vi med gemensam fika och knytisinitiativ till detta bejakas å det varmaste. Vi hjälps åt att duka upp och av. Fritt fram att ta med egen musik.
Välkomna nya o gamla Balboadansare!