Glömt lösenord?


Kursanmälan Öppen!

Vi har nu öppnat anmälan för andra halvan av vårterminen. Anmälan hålls öppen till söndag 20/3 klockan 13.00.
Det finns ett brett utbud av kurser, flera nya namn bland ledarna och både WCJ-ledare och externa ledare! Läs mer här.
Välkommen till en ny kursperiod på WCJ!

————————-

Innan du anmäler dig – läs mer om anmälan och antagning under inför anmälan.
Du som söker grundkurser i Lindy Hop, sök alla du kan vara med på. Om du blir antagen till någon av de du sökt stryks du med automatik från de andra (gäller per nivå för grundkurser och fortsättningskurser i Lindy Hop). Alla grundkurser i Lindy Hop, och även våra kurser på fortsättningsnivå A och B, har fem veckotillfällen samt en helg. Observera att helgdelen inte nödvändigtvis är starten på kursen.

Det finns tre nya tema/konceptkurser på MA-nivå. Den här perioden har vi också fortsättningskurs i Boogie Woogie och kurser på olika nivåer i Balboa och Bluesdans. Det finns även kurser i Jazzdans, bland annat Hot Pockets och bejublade Chorus Line, och Stepp.

Vecka 16 i april får vi besök av de internationella ledarna Veit & Bice, som håller kurs på två nivåer!

Här hittar du alla kurser för denna kursomgång!