Glömt lösenord?


Är du nyfiken på styrelsen?

WCJ är en ideell förening som drivs framåt av alla medlemmar, men det finns en grupp som ges förtroendet att mellan årsmötena fatta beslut rörande hela föreningen och det är Styrelsen. Besluten kan vara allt mellan vart ifrån vi ska köpa kaffe till vilket försäkringsbolag WCJ ska ha eller hur avtalen med externa ledare ska se ut.

Styrelsen försöker också hitta på eller hjälpa till att göra verklighet av nya roliga event och aktiviteter som kan vara intressanta för WCJ. Några exempel från i år är LindyHof, jazzhelgen i februari, att ta hit flera internationella ledare och att sprida dansglädjen till så många som möjligt genom prova på’er, samarbeten med Kulturnatta, Kulturkalaset och Jazzfestivalen.

Nu är det snart dags för årsmötet och en ny styrelse ska väljas. Styrelsen behöver personer med alla möjliga intressen och skills (utanför dansen). Älskar du att projektleda? Är skriva din grej? Gillar du hus och att renovera och fixa? Har du en fallenhet för att räkna och hålla koll på siffror? Gillar du att nätverkar och knyta kontakter? Eller har du en annan strålande kompetens som du tror att WCJ skulle ha nytta av? Kontakta i så fall valberedningens ordförande Maja  (mariatornquist©gmail•com)  .

Du får gärna också kontakta valberedning om du vet någon annan som skulle kunna vara den perfekta styrelsemedlemmen.