Glömt lösenord?


Detta händer på WCJ i sommar!

Nu är dansterminen slut och sommaren har börjat. Men misströsta ej, det blir givetvis måndagsdans som vanligt precis hela sommaren! Från och med vecka 23 kommer vi inte ha några ledare för LFT:n. Vill ni träffas och dansa så finns salen ledig, prata ihop er och hitta någon med nyckel.

Vill du anordna socialdans under sommaren?
Maila info(at)wcj.se med infon så hjälper vi dig att sprida informationen i WCJs olika kanaler.

Vi i styrelsen vill tacka er alla som varit en del av vår verksamhet nu under HT2016 och VT2017. Tack för all glädje, engagemang och kärlek som ni spridit på och av dansgolvet. Nu tar vi sommarlov och hämtar nya krafter för att dansa in en ny termin i början av september. Som vanligt kommer vi ha Öppet-hus på Forum i slutet av augusti och mer info om detta kommer komma längre fram i sommar.

Vi önskar er alla en härlig sommar!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen