Glömt lösenord?


Öppet hus 15-16 mars och kursanmälan

Nu har kursanmälan för april/maj öppnat och det finns massor med godbiter man kan välja! Kolla in kurssidan för mer detaljer. Anmälningsperioden hålls öppen till söndag 24/3 klockan 13, därefter vidtar efteranmäla. Det kommer dessa två månader finnas Lindy hop, Balboa, Boogie Woogie, Blues och Stepp. Många bra anledningar att hänga på Forum för att dansa loss, hitta kompisar, få resonans med musiken låta kroppen hitta självsvängning.

Det är även dags för öppet hus igen! Det kommer erbjudas ett flertalet prova på-kurser, och socialdans på både fredag samt på lördagen. På lördagskvällen blir det även livemusik(!) med det eminenta husbandet utan namn.

Fredag 15:e mars:
18:00 – 20:00
Lindy hop i Stora salen
Blues i Lilla salen

20:00 – sent
Swing after work med DJs

Lördag 16:e mars:
16:00 – 18:00
Lindy hop i Stora salen
Balboa i Lilla salen

18:00 – sent
Lördagsdans med liveband och DJs

Välkomna till två härliga dagar med massor av dans och en hel vår med gött häng!