Glömt lösenord?


Vi rekryterar ledare för lindy hop!

Är du en passionerad dansare och vill dela med dig av dina erfarenheter? Vill du vara med och utveckla West Coast Jitterbugs lindy hop-verksamhet? Då är du välkommen att ansöka om att bli ledare för våra kurser i lindy hop! Ansök senast 17 september.

Som lindy hop-ledare i föreningen får du möjlighet att hålla kurser och utveckla verksamheten med nya idéer. Tänk igenom innan du ansöker så att du har tid och möjlighet för ditt engagemang!

Ansökan och audition

Du ansöker genom att skriva ett kort personligt brev där du beskriver dig själv, din dansbakgrund och varför du vill vara ledare i WCJ, som du skickar till: rekryteringwcj©gmail•com  (rekryteringwcj©gmail•com)  . Skriv också om du söker tillsammans med någon du helst undervisar med, eller söker ensam och är öppen för att undervisa med olika personer.
Vi vill ha din ansökan senast tisdagen den 17 september.

Vill du rekommendera någon som inte själv kommer på att söka går det givetvis bra. Bifoga i så fall hens kontaktuppgifter.

Audition kommer att vara i slutet av september och bestå av socialdans med ledare från WCJ i olika tempo, samt att du håller en ”mini-lektion” på cirka 10 minuter där du lär ut ett enklare jazzsteg.

Ledarutbildning

Blir du antagen följer ett trainee-program under hösten där vi går igenom saker som pedagogik, dansteknik, musik, organisation med mera.

Ledarutbildningen är preliminärt tänkt att ske på tisdagkvällar från mitten av oktober. Det kan komma att anpassas beroende på hur gruppen ser ut. Vid behov kommer utbildningen ske på svenska och engelska, eller klassisk Herräng Swinglish.

Frågor besvaras på rekryteringwcj©gmail•com  (rekryteringwcj©gmail•com)   eller på Forum (kontaktpersoner: Love Westman och Åsa Lundmark).

Välkommen med din ansökan!