Glömt lösenord?


Renovering på Forum

Avstängda toaletter och byggplast över hela källaren – vad är det som händer?!

Jo, Forum är ett gammalt hus och gamla hus behöver stambyten. Vi har länge tampats med en vattenläcka i källaren från rören på toaletterna. Vid efterforskning visade det sig att rören var i sämre skick än förväntat, och nu måste det repareras. Det innebär att herrtoaletten och handikapptoaletten kommer vara tillfälligt avstänga, likaså handfatet på damtoaletten och handfatet på källartoaletten. Nya rör kommer att sättas in och toaletterna iordningställas. Toaletten vid köket fungerar som vanligt och toaletten i källaren fungerar som vanligt. Vi hoppas att detta ska ta cirka två till tre veckor att ordna (det vill säga vara klart någon gång i mitten av december). 

Källaren kommer också få en ordentlig renovering och uppfräschning. Vill du vara med i en fixargrupp på Forum är det bara att höra av sig till styrelsen! Vi behöver dels personer som tycker det är kul att småfixa, byta grejer som går sönder, hålla iordning och dekorera. Vi behöver också några som vill ha hand om större renoveringsprojekt, källaren i första hand. Då handlar det om att projektleda arbetet med sådant som ommålning etc.

Vid frågor om renoveringen eller om du vill vara med och hjälpa till, kontakta styrelsen©wcj•se  (styrelsen©wcj•se)  .