Glömt lösenord?


Städdag 5 januari

Medlemmar! Det är dags att göra Forum fint inför det nya året. Därför har vi städdag den 5 januari klockan 10-15.

Wcj har en städfirma som dammar och städar golv och möbler två gånger i veckan. Utöver det är Forum föreningens ansvar och just nu växer det lite spindelnät här och var… Forum behöver varje år en ordentlig genomgång där vi gör allt från att städa ur skåp, damma lampor, tvätta speglar, torka av lister och dörrar, till att rensa och slänga.

Mat och fika kommer finnas. Bland alla som deltar på städdagen lottar vi ut två stycken valfria par dansskor hos dans på rosor (dansparosor.se) eller dansbutiken (dansbutiken.com) och två stycken partypass till Swingin’ Spring (swinginspring.se)!

Det går givetvis jättebra att dyka upp och vara med bara någon timma. Då skulle vi föredra att ni kommer på förmiddagen, om ni har möjlighet. Vi siktar på att ha 50 glada medlemmar som bidrar till att göra Forum fint inför året!

Tar du kurs på Forum? Tränar du dans eller musik på Forum? Socialdansar du på Forum? Festar du på Forum? Fikar du på Forum? I så fall – häng med!