Glömt lösenord?


All socialdans inställd i två veckor

12/3 kl 22:35 
ENGLISH BELOW

Med anledning av covid-19, även kallat coronaviruset, har styrelsen haft möte ikväll för att diskutera läget och dess konsekvenser för vår ideella förening både vad gäller samhällsansvar och föreningens ekonomi.

Läget som det ser ut idag innebär potentiellt stora förändringar framöver. Beroende på hur situationen utvecklar sig kommer vi att behöva anpassa kursverksamheten. Vi för dialoger kring kursperiod 2 med förhoppning om att kunna bedriva verksamhet fram till sommaren, hur mycket och i vilket omfattning vet vi inte idag. Detta eftersom situationen just nu ändrar sig dag för dag. Vad gäller Swingin’ Spring kommer mer information i dagarna.

Följande är inställt: 
Måndagsdansen 16/3 & 23/3
Tuesday is bluesday 17/3
LFT 19/3 & 26/3
Tedansen 15/3 
Öppet hus 21/3
Aktivautbildningen 22/3 
Balboa Boost 22/3 
Balboa fortsättningskurs 14-15/3

Övriga kurser som pågår redan nu kommer fortgå. De kommer inte innehålla någon pardans utan ändra karaktär till solodans, som också är en del av swingen.

Vi håller er uppdaterade på eventuella förändringar.

ENGLISH

The board had a meeting tonight regarding the corona virus outbreak in Sweden and it’s impact on our community. We are facing potentially big changes, and are at the moment having a dialogue about the remaining courses of the semester. Since the situation is changing everyday, we cannot give any certain answers right now. More information about Swingin’ Spring will follow in the nearest couple of days. 

The following activities are cancelled:
The Monday Social 16/3 and 23/3
Tuesday is bluesday 17/3
LFT 19/3 and 26/3
The Tea Dance 15/3
Öppet hus/open house 21/3
The Active Member Training 22/3
Balboa Boost 22/3
Balboa beginner intermediate course 14-15/3

Courses already running will continue. They will not contain any couple dancing, only solo dance.

We will keep you updated.