Glömt lösenord?


INFO ANGÅENDE COVID-19

12/03 Kl 15.00
WCJs styrelse följer utvecklingen och håller sig uppdaterad om läget med COVID-19 och hur vi som dansförening bäst agerar. I dagsläget följer vi Folkhälsomyndighetens råd och uppmanar er att stanna hemma från dansen vid minsta krasslighet så vi kan fortsätta hålla socialdanser och klasser. Just nu sker saker snabbt så vi uppmanar er att själva läsa det senaste råden från Folkhälsomyndigheten.

Vi kommer ha möten ikväll och kommer inom kort komma med mer information ngående kursverksamhet, socialdans och lägret SwinginSpring.

ENGLISH VERSION

WCJ’s Board of Directors keeps following the latest updates regarding COVID-19 so we, as a dance association, can act best. Currently, we follow the advice of the Public Health Authority and we urge you to stay home the slightest sign of illness so that we can continue to hold social dances and classes. Things are happening fast so we advice you to follow the news from Folkhälsomyndigheten. Visit our website which we keep updated with the latest information from the board and health authorities regarding the situation.

We will come with info as fast as possible after our meetings tonight regarding courses, social dances and Swinginspring.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/

// The Board of WCJ <3