Glömt lösenord?


WCJs Verksamhet med anledning av FHMs nya restriktioner för Västra Götaland

30 oktober 2020
Med anledning av de nya riktlinjerna för de kommande tre veckorna i
Västra Götaland har styrelsen i dialog med ledarkåren beslutat att:

Vi ställer in nästa kursperiod och vi ställer in helgens jazzkurser
  • För er som betalat jazzkurserna kan ni välja att behålla summan i våra system för kommande kurser eller få återbetalt. Vill ni ha återbetalt mailar ni kassor(at)wcj.se  (kassor©wcj•se)   och skriver era kontouppgifter, för och efternamn och kursen ni anmält er till. Vill ni ha tillgodo behöver ni inte göra något. Detta sker automatiskt.
  • Balboa genomförs nu till helgen och blir den sista kursen pga 6 par i stora salen. För er som vill avanmäla er på grund av rådande omständigheter finns möjlighet att få tillgodo. Vi påminner om att fortsätta hålla avstånd i allmänna utrymmen på Forum på det sätt som tidigare sagts och uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer. Ansvar ligger också på er personligen.

    Övrig verksamhet
  • Vi pausar den öppna träningen och de fysiska aktiviteter som planerats helt under kommande veckor och kommer att meddela när det kan öppna igen.
  • Medlemmar bör inte vistas på Forum mer än en gång i vecka. Detta gäller er med nyckel till Forum. Vi kommer inte att avregistrera nycklar men vill inte se stor verksamhet i lokalen. Detta gäller de kommande tre veckorna i ett första skede.

Styrelsen ser tillsammans med ledarkåren över möjligheten att hålla kurser online. Håll utkik så återkommer vi med mer info om detta snart!

Styrelsen bevakar situationen och håller er uppdaterade!

Vänligen,
Styrelsen