Glömt lösenord?


Detta galleri innehåller 1 bild.

Arrangera på WCJ

Varje år arrangeras mängder med aktiviteter på WCJ – stora som små!
Kanske vill du styra upp en vintage hårworkshop över en kväll, en workshop med externa lärare eller ett nytt läger? Alla som vill göra något behöver läsa ARRANGERA-GUIDEN där den mesta informationen finns.

Medlemshäng
För medlemsaktiviteten där ni drar ihop ett gäng och kanske ser på dansklipp ihop eller repar swingmusik på loftet under tider som inte krockar med kurs och andra officiella aktiviteter krävs mest att ni håller snyggt i lokalen och lämnar lokalen i bättre skick än när ni kom. Ni kan socialdansa en grupp och käka pizza eller spela spel. Fråga någon aktiv medlem med nyckel om denne kan öppna och kom ihåg att låsa/larma samt tömma soporna från vår återvinning till soprummet bakom biblioteket, om ni har mycket skräp. Det ingår inte i vårt städkontrakt med städbolaget.

Givetvis har alla deltagare på sådana aktiviteter medlemskap.

Större evenemang och initiativ
Så fort någon form av ekonomi är inblandad, exempelvis socialdanskväll med föreningens DJs, behöver ni ha lite mer koll på hur saker fungerar. Detsamma gäller om ni vill göra något som tar några timmar av danssalarna i anspråk. Det är och ska vara lätt att styra upp grejer i WCJ. För att göra det ännu enklare har vi samlat ”bra att ha”-info i en broschyr som heter ARRANGERA-GUIDEN. Där får du hjälp med att veta vad som finns att tillgå, ekonomihantering och hur du sprider evenemanget. Kompletterande information om ekonomi/fakturor/budgetramar och annat hittar du under ”Ekonomi och betalning”. Då måste du vara inloggad för att se ekonomidelarna.