Glömt lösenord?

Grupper

Föreningen består av många grupper, alla engagerar sig ideellt. När du som medlem vill engagera dig mer i föreningen har du många alternativ och grupper att kunna ta del av. Här kommer en presentation och kontaktperson för dig som är intresserad av att delta i gruppen.

Styrelsen
Föreningens högst beslutande organ när årsmötet inte är samlat. De finns till för att stödja medlemmarna och grupperna under året. De samlas var 3:e vecka och väljs av årsmötet. Tycker du det är kul med organisationsarbete så finns det alltid saker att hjälpa till med även om du inte är med i styrelsen. Vill du bli en del av styrelsen inför nästa år, ta kontakt med valberedningen.
Kontaktperson: Ordförande Petra Gåsvik  (ordforande©wcj•se)
Valberedning: Tove Casén, Rickard Wahlström, Jasmine Farringtion

Ledarkåren
Föreningens ledare inom de olika danserna som håller föreningens kurser. Rekryterings sker ca 1 ggr per år, lite olika för varje dans. Går du i tankar om att börja undervisa i någon dans och undrar vad som krävs?
Kontaktperson: Rekryteringsansvarig Pauline Munoz Olsö

DJ-gruppen
Våra DJs spelar musiken på våra socialdansevenemang, framförallt på måndagsdanserna och under lokala festarrangemang. Är du intresserad av att fördjupa dig eller kan redan nu mycket om swingmusiken och vill börja DJ:a?
Kontaktperson: Rekryteringsansvariga Susanna Nemeth & Åsa Karlsson

Internationella läger
Föreningen arrangerar varje år de internationella lägerna – Swingin’ spring, Minor Swing, Blues Garden. Varje läger har sin egen kommitté som planerar och genomför evenemangen. Det finns både stort och smått att engagera sig i på varje evenemang för som vill hjälpa till antingen/både innan och under evenemangen. Det finns många saker att göra, allt ifrån dekorering, koordinering, bandbokning och många allt i allo-uppgifter.
Kontaktperson Swingin’ spring: Sebastian Gustafsson
Kontaktperson Minor Swing: Louise Rickardsson
Kontaktperson Blues Garden: Mattias Gustavsson

Faddergruppen
Våra faddrar är dansare som har dansat ett tag och som finns till för att stödja nya dansare såväl på kurs som inom föreningen. Faddergruppen är öppen för dig som dansat ett tag och vill hjälpa nya medlemmar in i föreningen på ett bra sätt. Utöver ett genuint intresse för att introducera nya medlemmar ser vi gärna att du socialdansar mycket.
Kontaktperson: Sonja Jonasson

Omtankegruppen
Omtankegruppen är ansvarig jobbar för att motverka trakasserier, samt utreda och föreslå påföljd vid eventuella förekomster av trakasserier.
Se Handlingsplan mot Sexuella trakasserier.
Är du psykolog eller van att jobba med problemsituationer och vill hjälpa till – ta kontakt med gruppen.
Ansvarig: Tove & Hedvig

Festkommittén
Arrangerar föreningens julfest och kräftskiva samt andra mindre festaktiviteter.
Kontaktperson: Elisabeth Axelsson

Ljudgruppen
Sköter ljudet på forum både gällande fast utrustning och vid evenemang. Är du ljudintresserad eller ljudtekniker är vi glada att ha med dig i ljudgruppen.
Kontaktperson: Jonas Lundh

Dukes’ Place gruppen
Arrangerar klubben Dukes Place fyra lördagar om året. Gruppen uppskattar alltid hjälpande händer både med små och stora uppgifter. Gillar du att planera och genomföra bra fest så är detta en bra grupp för dig.
Kontaktperson: Mikael Hedlund

Tedansgruppen
Arrangerar fyra söndagar om året tedans med kakor och barnpassning.
Kontaktperson: Martin Jadefrid

Balboa boostgruppen
Arrangerar cirka åtta balboa- och knytkalasinspirerade thédanser per verksamhetsår. Enkelt och spontant med gemensam fikastund. Ibland med inledande workshop/fri träning med tema.
Kontaktperson: Anders Lundvall

Lokalgruppen
Vår fantastiska lokal Forum är något vi är mycket stolta över. Vår lokalgrupp har hand om Forum gällande de stora sakerna som behöver fixas. Är du kunnig inom områden som elektronik, textil, hantverk etc så hör gärna av dig. Forum används mycket och det finns alltid saker att fixa. Alla medlemmar i föreningen har ansvar för att hålla forum i bra skick.
Kontaktperson: Jakob Hise Kaldma

Övrigt:
Föreningen är alltid öppen för dig som gillar att skapa egna initiativ, vissa evenemang kommer och går och vi har mindre projekt i föreningen som styrs av enstaka människor eller kompisgrupper. Blues boost, Lindy in the Park, Fredagsswing, Vintage hårkurser, skoworkshops, balboa boost och olika flashmobs är några exempel på saker som styrs eller har styrts upp i föreningen. Har du en egen idé så hör av dig så ser vi om vi kan hjälp dig/er att genomföra den.
Kontaktperson: Styrelsen  (styrelsen©wcj•se)