Glömt lösenord?

This gallery contains 1 photo.

Vill du engagera dig?

West Coast Jitterbugs är en ideell förening och drivs av alla våra medlemmar. När du som medlem vill engagera dig mer i föreningen har du många alternativ! Nedan hittar exempel på grupper och områden som du kan engagera dig i. Är du osäker på hur du ska komma i kontakt med rätt person kan du alltid mejla till styrelsen (styrelsen©wcj•se  (styrelsen©wcj•se)  ) eller kontakta oss på Facebook, så kan vi koppla ihop er.

Styrelsen
Styrelsen är föreningens högst beslutande organ när årsmötet inte är samlat. De finns till för att stödja medlemmarna och grupperna under året. De samlas var 3:e vecka och väljs av årsmötet. Tycker du det är kul med organisationsarbete så finns det alltid saker att hjälpa till med även om du inte är med i styrelsen. Vill du bli en del av styrelsen inför nästa år, ta kontakt med valberedningen.
Kontaktperson: Pauline Muñoz-Oslö, ordförande: ordforande©wcj•se  (ordforande©wcj•se)
Valberedning: Rickard Wahlström, Olov Vik, Lisa Janson

Ledarkåren
Går du i tankar om att börja undervisa i någon dans och undrar vad som krävs? Då kan du kontakta ledarkåren. Ledarkåren består av föreningens ledare inom de olika danserna som håller föreningens kurser. Rekrytering sker ca en gång per år, lite olika för varje dans.

DJ-gruppen
Är du intresserad av att fördjupa dig eller kan du redan nu mycket om swingmusiken och vill börja DJ:a? Våra DJs spelar musiken på våra socialdansevenemang, framförallt på måndagsdanserna och under lokala festarrangemang.

Internationella läger, events och socialdans
Föreningen arrangerar varje år flera internationella läger. Ibland har föreningen också större festkvällar, som till exempel julfesten eller Duke’s Place. Varje läger och event har sin egen arbetsgrupp som planerar och genomför evenemangen. Det finns både stort och smått att engagera sig i såväl innan, under som efter evenemangen: allt ifrån dekorering, koordinering, ljudtekniker och bandbokning till många allt i allo-uppgifter. De flesta lägerna har sina egna hemsidor, som återfinns under rubriken ”Läger och events”. Föreningen har också flera återkommande socialdanstillfällen där det bjuds på fika, som till exempel tedans eller Balboa Boost.

Faddergruppen
Våra faddrar är dansare som har dansat ett tag och som finns till för att stödja nya dansare såväl på kurs som inom föreningen. Faddergruppen är öppen för dig som dansat ett tag och vill hjälpa nya medlemmar in i föreningen på ett bra sätt. Utöver ett genuint intresse för att introducera nya medlemmar ser vi gärna att du socialdansar mycket.

Omtankegruppen
Omtankegruppen har extra ansvar för trygghet och säkerhet inom WCJ. Du kan kontakta dem om du känner dig otrygg, har blivit utsatt för kränkande behandling eller bara vill prata. Naturligtvis kan du också prata med en annan volontär inom föreningen som du känner förtroende för.
Gruppen består av Tove Casén Nylander (t v) och Sandra Thörn(t h).
23600313_10214815143800319_22607217_o

Email: omtanke©wcj•se  (omtanke©wcj•se)

Mer information om Omtankegruppens arbete: Handlingsplan mot Sexuella trakasserier.

Lokalgruppen
Vår fantastiska lokal Forum är något vi är mycket stolta över. Vår lokalgrupp har hand om Forum gällande de stora sakerna som behöver fixas. Är du kunnig inom områden som elektronik, textil, hantverk etc så hör gärna av dig. Forum används mycket och det finns alltid saker att fixa. Alla medlemmar i föreningen har ansvar för att hålla forum i bra skick.

Övrigt
Föreningen är alltid öppen för dig som gillar att skapa egna initiativ, vissa evenemang kommer och går och vi har mindre projekt i föreningen som styrs av enstaka personer eller kompisgrupper. Utomhusdans, socialdanskvällar, Vintage hårkurser, skoworkshops och olika flashmobs är några exempel på saker som har styrts upp i föreningen. Har du en egen idé, hör av dig till styrelsen så ser vi om vi kan hjälpa dig/er att genomföra den.