Glömt lösenord?


Antagning & betalning

Antagningen görs först när anmälningsperioden är slut och ordinarie kursanmälan stängt. Antagningsbesked skickas då till dig per e-post samt via din egen sida här på wcj.se och på Swingweb. Om en kurs blir full eller om det finns markant fler följare än förare (eller tvärtom) kommer platserna att lottas. Alla som har anmält sig före anmälningstidens utgång är med i lottningen på lika villkor.

För alla kurser gäller att eventuellt överblivna platser annonseras på hemsidan i samband med att antagningsbeskeden anslås. Det går utmärkt att efteranmäla sig till dessa platser.

Avanmälan

Meddela alltid om du ändrar dig och inte tänker gå kursen. Att låta bli att betala avgiften räknas inte som en avanmälan, utan avanmäl dig genom att svara på ditt antagningsbesked.

  • Senast två veckor före kursstart: Har du redan betalat kursen får du pengarna tillbaka.
  • Mindre än två veckor före kursstart: Du kan du slippa kursavgiften om en reserv kan ta din plats.

Betalning

När du blivit antagen till en kurs har du fem dagar på dig att betala. Information om hur du betalar respektive kurs finns i ditt antagningsbesked. Kom ihåg att ange det referensnummer du fått vid antagning när du betalar. Saknar du betalningsinformation kontakta oss.

Observera att alla som går kurs ska betala medlemsavgift utöver kursavgiften. Går du kurs betalar du med fördel in medlemsavgiften tillsammans med kursavgifterna.

Om man inte har betalat kursavgift och medlemsavgift före sista betalningsdag förlorar man rätten till sin plats men är fortfarande betalningsskyldig.