Glömt lösenord?


Här hittar du alla kurser!

Du som söker grundkurser i Lindy Hop, sök alla du kan vara med på. Om du blir antagen till någon av de du sökt stryks du med automatik från de andra. Grundkurser i Lindy Hop brukar börja med en helg och följas av fem veckotillfällen på måndagarna. Även våra kurser på fortsättningsnivå A och B har fem veckotillfällen samt en helg. Observera att helgdelen inte nödvändigtvis är starten på kursen.

Alla som anmält sig före anmälningsperiodens slut är med i lottningen av kursplatser. Därefter tillämpas kölista för efteranmälningar med först till kvarn i mån av plats. Du får ditt antagningsbesked via e-post.

Endast medlemskap ligger under kategorin ”Other”. Har du kommit in på kurs behöver du dock inte söka om medlemskap separat utan kommer få medlemsavgiften tillsammans med ett av kursantagningsbeskeden.

Obs! När man ska välja roll i pardanserna kan man välja antingen ”förare (traditionellt herren)” eller ”följare (traditionellt damen)”. Vi kan inte ändra dessa formuleringar då anmälningsformulären kommer från dans.se. På West Coast Jitterbugs kan dock vem som helst givetvis dansa vilken roll som helst. Mer dans åt alla!

Kurs i COVID-tider – information

Upplägget på vår verksamhet ser annorlunda ut i COVID-tider för att minska smittspridning. Läs följande innan du anmäler dig till kurs.

Riktlinjer när du går kurs på Forum HT2020

Frågor & svar kurser HT2020

Är du ny i föreningen?

Kolla in vår nybörjarguide med massa information som är bra att veta!
Till medlemsguiden.