Glömt lösenord?


OBS! Just nu har vi problem med vår kurslista på hemsidan.

För att komma till kursanmälan klicka på rubriken nedan ”Här hittar du alla kurser!”

Här hittar du alla kurser!

Alla som anmält sig före anmälningsperiodens slut är med i lottningen av kursplatser. Därefter tillämpas kölista för efteranmälningar med först till kvarn i mån av plats. Du får ditt antagningsbesked via e-post.

Endast medlemskap ligger under kategorin ”Other”. Har du kommit in på kurs behöver du inte ansöka om medlemskap separat utan kommer få medlemsavgiften tillsammans med ett av kursantagningsbeskeden.

När man ska välja roll i pardanserna kan man välja antingen ”förare (traditionellt herren)” eller ”följare (traditionellt damen)”. Vi kan inte ändra dessa formuleringar då anmälningsformulären kommer från dans.se. På West Coast Jitterbugs kan dock vem som helst givetvis dansa vilken roll som helst. 

Kurs i COVID-tider – information

Upplägget på vår verksamhet ser annorlunda ut i COVID-tider för att minska smittspridning. Läs följande innan du anmäler dig till kurs.

Riktlinjer när du går kurs på Forum HT2020

Frågor & svar kurser HT2020

Vi tar endast emot paranmälningar till kurser i pardans. Du kan söka kurspartner i facebook-gruppen ”Gå WCJ-kurs ihop”

Har du testat positivt för COVID och tror att du smittat på kurs så kan du maila covid(at)wcj.se och berätta om vilket tillfälle det gäller så vi anonymt kan meddela övriga som tagit samma kurs.

Är du ny i föreningen?

Kolla in vår nybörjarguide med massa information som är bra att veta!
Till medlemsguiden.

 

[cw shop]