Glömt lösenord?


OBS! Just nu har vi problem med vår kurslista på hemsidan.

För att komma till kursanmälan klicka på rubriken nedan ”Här hittar du alla kurser!”

Här hittar du alla kurser!

På grund av COVID-19 ser vårt kursutbud annorlunda ut. Vi erbjuder inga nybörjarkurser i lindy hop september och oktober, eventuellt året ut. VI har nybörjarkurser i de andra danserna. Är du sugen på att börja dansa lindy hop, titta in här i slutet av oktober eller följ oss på facebook och instagram.

Alla som anmält sig före anmälningsperiodens slut är med i lottningen av kursplatser. Därefter tillämpas kölista för efteranmälningar med först till kvarn i mån av plats. Du får ditt antagningsbesked via e-post.

Endast medlemskap ligger under kategorin ”Other”. Har du kommit in på kurs behöver du inte ansöka om medlemskap separat utan kommer få medlemsavgiften tillsammans med ett av kursantagningsbeskeden.

Obs! När man ska välja roll i pardanserna kan man välja antingen ”förare (traditionellt herren)” eller ”följare (traditionellt damen)”. Vi kan inte ändra dessa formuleringar då anmälningsformulären kommer från dans.se. På West Coast Jitterbugs kan dock vem som helst givetvis dansa vilken roll som helst. Mer dans åt alla!

Kurs i COVID-tider – information

Upplägget på vår verksamhet ser annorlunda ut i COVID-tider för att minska smittspridning. Läs följande innan du anmäler dig till kurs.

Riktlinjer när du går kurs på Forum HT2020

Frågor & svar kurser HT2020

  • De kurser som erbjuds kommer att vara på helg under 4h i taget.
  • Både pardans och jazz/stepp kommer att erbjudas men utan rotation vid pardans. Om du inte har någon partner att anmäla dig med men vill gå kurs behöver du vara okej att bli ihopparad med annan kursdeltagare som du sedan dansar med hela kursen. Du kan söka kurspartner i facebook-gruppen ”Gå WCJ-kurs ihop”
  • Vi kommer att ha mindre grupper så att vi kan hålla avstånd.
  • Om du blir sjuk i samband med/efter en kurs ber vi dig att höra av dig så att vi kan meddela dina kursledare så fort som möjligt så vi kan meddela samtliga deltagare.
  • Vi ber er att anmäla er med intervall och inte ta kurs två helger i rad eller två kurser samma helg.

Är du ny i föreningen?

Kolla in vår nybörjarguide med massa information som är bra att veta!
Till medlemsguiden.

 

[cw shop]