Glömt lösenord?


Duke’s Place

Duke’s Place är WCJs återkommande Lindy hop-festkvällar där vi först bjuder in till prova på-kurs och därefter dans till liveband.

Nästa tillfälle
Nästa Duke´s Place blir troligen i mars 2020. Vi återkommer med närmare datum!

Tid för bandet

Kl. 20.00 – 00.00

Prova på-lektion
Kvällen börjar med en prova-på-lektion i Lindy hop, så bjud med alla dina vänner som inte redan dansar! Inneskor av något slag är ett hett tips att ta med sig då uteskor inte fungerar på det fina parkettgolvet. Utöver det är det bara att komma som du är, i sällskap eller inte spelar ingen roll. Lektionen ingår i inträdet men kom gärna i god tid för kön kan vara lång!

Tid för prova-på

Kl. 18.30-20.00

Plats

Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal

Inträde

220 kr, som betalas direkt vid ingången, antingen med kontanter men allra helst med swish. Förköp blir möjligt under hösten. Skriv namnen på de som ska ha biljetterna!

Fika
30 kr-biljetter, som betalas som ovan. Det kommer att finnas vatten, läsk, frukt, choklad, kakor och varmkorv för de behövande. Och inte minst glassbåten, som har blivit något av Duke´s Place signum :-)

HJÄLPA TILL?!

Alla som är medlemmar i WCJ får enligt tradition dra en ”hjälpa-till-lott” i entrén. Om man vinner får man hjälpa till 30 minuter i caféet eller i entrén, med ersättning av en fikabiljett 😉 Men du kommer att kunna fylla i ett schema för en tid att hjälpa till i 30 minuter. Här kommer en länk finnas för att anmäla sig till kvällshjälp.

 

Show om Lindy Hopens historia under Dukes Place