Glömt lösenord?


Duke’s Place

Duke’s Place är WCJs återkommande festkvällar där vi först bjuder in till prova på-kurs och därefter dans till liveband.

Nästa tillfälle
Höstens Duke’s Place äger rum 14 oktober och då har vi laddat upp med två spännande band, nämligen High Five Swing Band och Gothenburg United Stompers, som kommer att turas om under kvällen.
Gothenburg United Stompers är välbekanta efter flera uppskattade spelningar i WCJ-sammanhang och kräver knappast någon närmre presentation. High Five Swing Band är en ny konstellation bestående av en kvintett erkänt duktiga och huvudsakligen professionella musiker. Blås och sångare är från Second Line Jazz Band, ett av stans mest namnkunniga och internationellt gångbara jazzband. Pianisten är en driven jazzmusiker, men är även anlitad i många andra sammanhang, t.ex. i Daniel Lemmas band. Basisten har spelat med Gentlemen & Gangsters och trummisen är en annan gammal WCJ-bekant med en ovanligt schysst kombination av sväng, driv och tyngd.

Vi ser fram emot inspirerande och varierande musik hela kvällen lång!

Tid: kl 20.00-midnatt

Prova på-lektion
Kvällen börjar med en prova på-lektion i Lindy Hop, så bjud med alla dina vänner som inte redan dansar! Inneskor av något slag är ett hett tips att ta med sig då blöta ytterskor inte fungerar att dansa med på det fina parkettgolvet. Utöver det är det bara att komma som man är, ensam eller inte spelar ingen roll.

När:  18.00-19.45
Kräver: Inget, det är bara att dyka upp! (gärna i god tid eftersom kön kan vara lång)
Lektionen ingår i inträdet

Var: Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal.

Inträde: 150 kr

Efterfest på Forum

Kvällen avslutas med efterfest i vår klubblokal Forum. Dit tar man sig enklast med den buss som avgår från Möllan när banden har spelat klart och alla som vill med har klivit på. Såväl efterfest som bussresa ingår i Duke’s Place-inträdet och kostar alltså inget extra!

Frågor

Skicka ett e-postmeddelande  (dp©wcj•se)   till oss.