Glömt lösenord?


Duke’s Place

Duke’s Place är WCJs återkommande lindy hop-festkvällar där vi först bjuder in till prova på-kurs och därefter dans till liveband.

Nästa tillfälle
Tyvärr är Duke´s Place inställd 2020 på grund av Coronaviruset. Vi preliminärsatsar istället på lördagen 24 april 2021. Välkomna då!

Tid för bandet, Stockholm Swingkollektiv:
Kl. 20.00 – 00.00 (På årets DP får vi besök från östkusten av ”Stockholm Swingkollektiv”, bandet som får kvällen att svänga och oss att aldrig vilja sluta dansa. Stockholm Swingkollektiv är ett ungt jazzband med musiker från landets musikhögskolor. Deras gemensamma kärlek till swingjazz gjorde att de skapade ett swingkollektiv som vill återge den gamla goda tidens musik.
Stockholm Swingkollektiv spelar bland annat på jazzklubbar i hemstaden och var en uppskattad  bokning på höstens Queer Lindy Festival. Med glädje välkomnar vi dem återigen till Göteborg och DP.)

Prova på-lektion
Kvällen börjar med en prova-på-lektion i Lindy hop, så bjud med alla dina vänner som inte redan dansar! Inneskor av något slag är ett hett tips att ta med sig då uteskor inte fungerar på det fina parkettgolvet. Utöver det är det bara att komma som du är, i sällskap eller inte spelar ingen roll. Lektionen ingår i inträdet men kom gärna i god tid för kön kan vara lång!

Tid för prova-på
Kl. 18.30-20.00

Plats
Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal

Inträde
220 kr, som betalas via förköp eller direkt vid ingången, antingen med kontanter men allra helst med swish.

Fika
30 kr-biljetter, som betalas som ovan. Det kommer att finnas vatten, läsk, frukt, choklad, kakor och varmkorv för de behövande. Och inte minst glassbåten, som har blivit något av Duke´s Place signum.

Vill du hjälpa till?
Alla som är medlemmar i WCJ får enligt tradition dra en ”hjälpa-till-lott” i entrén. Om man vinner får man hjälpa till 30 minuter i caféet eller i entrén, med ersättning av en fikabiljett 😉 Men du kommer också att kunna fylla i ett schema för en tid att hjälpa till i 30 minuter.

Show om lindy hopens historia under Duke’s Place