Glömt lösenord?


Duke’s Place

Duke’s Place är WCJs återkommande festkvällar där vi först bjuder in till prova på-kurs och därefter dans till liveband.

Nästa tillfälle
Vi har den äran att i år presentera 20-årsjubileum för Duke´s Place, som äntligen kommer att bli av lördag 4 maj 2019! Det specialsammansatta ”Jubileumsbandet” ska spela hela kvällen och det kommer också bjudas på mousserande bubbel (alkoholfri), extra musikunderhållning och dansunderhållning i pausen. Jubileumsbandet består av Eric Liftig på saxofon, Rickard Podgorski på trumpet, Arne Murby på piano, Fredrik Hamrå på trummor, Christoffer Alehed på trombon och Bert Slättung som vokalist. I foajén L-O på piano och Thomas Rylander på saxofon. I foajén spelar L-O på piano och Thomas Rylander på saxofon, DJ blir bästa Kate Burgermeister. Underhållning sker i de två pauserna, först ut är klassiska Jump Session och senare Dave’s Step show.

Tid för bandet

Kl. 20.30 – 00.30

Prova på-lektion
Kvällen börjar med en prova-på-lektion i Lindy hop, så bjud med alla dina vänner som inte redan dansar! Inneskor av något slag är ett hett tips att ta med sig då uteskor inte fungerar på det fina parkettgolvet. Utöver det är det bara att komma som du är, i sällskap eller inte spelar ingen roll. Lektionen ingår i inträdet men kom gärna i god tid för kön kan vara lång!

Tid för prova-på

Kl. 19.00-20.30

Plats

Kulturhuset Möllan, Göteborgsvägen 19, Mölndal

Inträde

150 kr, som betalas direkt vid ingången, antingen med kontanter men allra helst med swish. Förköp till och med torsdag 2/5: Swish till Emma-Clara Löfgren på 070-985 31 47. Skriv namnen på de som ska ha biljetterna!

Fika
30 kr-biljetter, som betalas som ovan. Det kommer att finnas vatten, läsk, frukt, choklad, kakor och varmkorv för de behövande!

 

HJÄLPA TILL?!

Alla som är medlemmar i WCJ får enligt tradition dra en ”hjälpa-till-lott” i entrén. Om man vinner får man hjälpa till 30 minuter i caféet eller i entrén, med ersättning av en fikabiljett 😉 Men redan nu kan du fylla i ett schema för en tid att hjälpa till i 30 minuter. Här är länken: Hjälpa till Dukes Place 4 maj