Glömt lösenord?


This gallery contains 1 photo.

N#1 Tap & Jazz Weekend

Vill du lära dig steppa?
Har du steppat mycket och behöver en utmaning?
Gå kurs för Fatima Teffahi och Daniel Larsson?

Kolla hit!
N#1 Tap & Jazz Weekend är WCJ:s egen steppkurshelg med efterföljande fest! Gästlärarna Fatima Teffahi och Daniel Larsson från Stockholm ger kurser i stepp och solojazz under lördag och söndag.

Helgen har två olika kurs-spår: Stepp och solojazz (med fokus på rytm). Man kan välja att bara gå steppkurser eller enbart solojazz. Schemat är lagt så att man kan välja båda spåren. Det går också att komma enbart på festerna!

På lördag samkör vi fest med Dukes Place på Möllan, Folkets hus i Mölndal. Rallarswing och Swing Brothers står för livemusiken och det blir show med steppnummer och streetdancegruppen FunKtion crew. Efterfest på Forum!

På söndag avslutar vi kurshelgen med en bartömningsfest på Forum direkt i anslutning till kurserna. Efter en rytmisk taster i locking (med Josefina från FunKtion crew) öppnar Göteborgs United Stompers kvällen med livemusik. Förhoppningsvis blir det karaoke i lilla salen. Enklare mat kommer att serveras.

Anmälan har öppnat! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!
Varmt välkomna!

Tickety Tap – Detta är kursen för dig som aldrig provat att steppa tidigare, men också för dig som vill komma igång igen/slipa på grunderna. Steppskor är inget krav, men roligt! Om du använder vanliga skor så är det bättre/lättare med en hård sula än en gummisula med mycket friktion.

Anmäl dig här för Tickety Tap

Flapety Flap – Den här nivån passar både dig som gått några kurser här och var tidigare och just börjat lämna nybörjarstadiet, men också dig som övat mycket och behöver en utmaning. Kursmaterialet kan anpassas till olika nivåer. Du är redo för mer utmaning och känner till många grundläggande steg såsom flaps, shuffles och cramp rolls, time steps med mera. Du är redo att ta steppandet till nästa nivå!

Anmäl dig här för Flapety Flap

Jazz (Medel) – Eftersom all jazzdans har sina rötter i stepp, ger N#1 Tap & Jazz Dance Weekend även kurser i solojazz med fokus på dess rötter i steppdansen. Den här nivån passar dig som inte är helt nybörjare på solojazz. Du har kanske tagit några kurser i solojazz på WCJ, gått en vecka authentic jazz på Herräng eller motsvarande. Du hänger med i Shim sham och är sugen på en rytmisk utmaning.

Anmäl dig här för Jazz (Medel)

Jazz (Avancered) -Eftersom all jazzdans har sina rötter i stepp erbjuder vi, utöver steppkurser, även kurser i solojazz som fokuserar på dess rötter i steppdansen. Den här nivån passar dig som är en erfaren, avancerad solojazzare som kan uttrycka dig fritt genom dansen och är sugen på en rytmisk utmaning.

Anmäl dig här för Jazz (Medel)

 

tapstor