Glömt lösenord?


Socialdans

Måndagsdans

Föreningens stora danstillfälle, varje måndag, hela året. Kom hit, dansa, träna och umgås med föreningens övriga medlemmar. Varför inte ta en kaffe i vårt lilla kafé?

När: 20:00 varje måndag.
Var: Stora salen, Forum.

Fredags- och lördagsswing

Då och då under terminen bjuder Forum till fest och du är bjuden! Ibland är det liveband och det finns alltid någon form av förtäring (brukar kosta 20-40 kr). Inträdet kostar en liten slant när det är DJ och en aning mer om det är ett band som spelar.

Se kalendariet på startsidan för nästa tillfälle.

Swing After Work

En avslappnad fredagkväll på Forum där du själv tar med dig det du vill äta och dricka. Dansa så mycket eller lite du vill, eller kom hit bara för att umgås. Medlemmarna öppnar själva upp Forum och spelar själva den musik man vill.

Se kalendariet på startsidan för nästa tillfälle.

Tedans

Några gånger per termin dukas det upp till stort tekalas på Forum. Köp fika för en billig penning och låt våra funktionärer passa barnen medan du dansar. Självklart är du välkommen även utan barn!

Se kalendariet på startsidan för nästa tillfälle.

Balboa Boost

En söndagseftermiddag då och då inbjuds du att ta med ditt bidrag till fikabordet och dina bästa balboaskor. Vi dansar balboa och fikar.

Se kalendariet på startsidan för nästa tillfälle.

Tuesday is Bluesday

Varannan tisdag är det blues i lilla salen mellan 20:00 och 23:00 (ibland även senare). Det finns fika och flera personer delar på ansvaret för musiken.

Se kalendariet på hemsidan för nästa tillfälle.

Duke’s Place

Fyra gånger per år är det fest på Möllan. Kvällen inleds med en prova-på-kurs i Lindy Hop och fortsätter sedan med liveband, kafé och mycket dans.

När: Se Duke’s Place-sidan.
Var: Möllan, Göteborgsvägen 19, 431 30 Mölndal.